Berapa Lama?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pelawat blog ini.

Sebagai pembuka bicara hari ini, nak cakap sangat sangat minta maaf kerana senyap untuk jangka masa yang agak lama. I just let my blog in hiatus for a long time as im busy with my college's life. Busy lah sangat kan, padahal ada banyak masa tapi tak pandai nak manage. I wanted to sob

I know there are people that really waiting for another Hati dan Rahsia next chapter. Which right now im trying to improvise it, and that's the frustrated part and make it the plot serabut, serabai, macam-macam ada. Then, slowly i just let it slip it through my mind, forgetting about my lovely Irfan and Roman. *sigh*

For the person that really waiting for the next chapter of Hati dan Rahsia, i'm thinking about to tell all the plot from the begining to the end of the Hati dan Rahsia, the improvise version or this version. If you really wanted it. Let me know through my email: norain001@gmail.com 

and that's it from me. From author wannabe yang tak tahu bila nak  secara rasmi seorang penulis.*sobs again in the corner of the room*


Comments

  1. Hai sis apakhabar.. saya faham sis sibuk xmengapa... lama juga saya menunggu utk tahu sambungan hati dan rahsia tu, hrp sis dpt menyambungny semula ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. khabar baik. Awakk.. terharunya. Masih tunggu hati dan rahsia ke. Nak menangis nih huaaa. Serba salah sangat sebab tinggalkan Irfan tergantung macam tu aje.

      Delete
  2. Saya still tunggu (hati dan rahsia) tu dn akn sentiasa menunggu utk membacanya.. rindu betul dgn watak2 mereka... btw saya juga sering baca yg (hati dn luka) haha mcm xpuas mcm nk lg je.. Xmengapa sis boleh ambik masa sis kn sibuk.. saya akn tetap tunggu wlupn wanted nk baca chapter seterusny hehe...

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts